PT-Martti

Koulutus:omakuvaweb
  • Fysioterapeutti (AMK)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
    • Muita koulutuksia mm. voimaharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta, kahvakuulaharjoittelusta, ravintovalmennuksesta, henkisestä valmennuksesta ym.
Erikoisosaamisalueet:
  • Kuntosaliharjoittelu ja sen suoritustekniikat: Avullani saat 100%:sen varmasti tehoja omaan treeniisi! Ja liikkeet tehdään varmasti oikein!
  • Painonpudotus, ravintovalmennus sekä ”elämäntaparemontit”:Valmennuksessani saavutat varmasti tavoitteesi terveemmästä elämästä! Ruokavalioni perustuvat ravintosuosituksiin, sekä tutkittuun tietoon ravinnosta. Mitään kituutusdieettiä EI siis ole luvassa, vaan tuloksia tehdään normaalilla kotiruualla!
  • Voimaharjoittelu: Junnaakko penkkitulos? Onko maastaveto tuskaa? Voimaharjoittelu on vahvinta osaamisaluettani, joten pistetään yhdessä tulokset nousuun tutkitusti tehokkailla treenimetodeilla!
  • Lihasmassan lisääminen sekä kisavalmennus: Olen valmentanut mm. Classic Bodybuilding kisaajia! Vaikka olisit kokeneempikin treenaaja, niin valmennuksessani saat varmasti uutta tehoa treeniisi!
  • Kuntouttava harjoittelu sekä urheilulajia tukeva harjoittelu: Fysioterapeutin koulutus ja vuosien työkokemus antavat kattavat tiedot ja taidot kuntouttavaan harjoitteluun sekä urheilijan harjoitteluun. Valmennuksessani on SM-tason urheilijoita sekä harrastelijoita.
Kuka on Personal Trainer Martti?20151217_144734

Olen 37-vuotias Joensuulainen personal trainer Martti Lehti. Päätoimisena personal trainer yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2015 lähtien. Oma monipuolinen liikuntataustani koostuu mm. palloilulajeista sekä kuntosalista. Nykyään oma treenaamiseni painottuu kuntosaliharjoitteluun, mutta edelleen erilaiset pallopelit ovat säännöllisen epäsäännöllisesti omassa treenaamisessani mukana. Aktiivista salitreenaamista on itselläni takana jo yli kymmenen vuotta. Tykkään haastaa itseäni ja omaa kroppaani, joten hintelästä lentopalloilijasta on vuosien saatossa muokkautunut lihaksikas kuntosalin suurkuluttaja. Ennen treenini noudatti mentaliteettia ” Pain is just weakness leaving the body!” Iän, sekä koulutuksen ja kokemuksen myötä treenimentaliteettini on nykyään ”Train hard, train SMART!”

Kuntosaliharjoittelu on ehdottomasti vahvin osaamisalueeni valmentajana, joten olipa tavoitteesi aloitella salitreenaamista oikeilla suoritustekniikoilla, tai nostaa penkkituloksesi uusille lukemille, niin olet löytänyt itsellesi valmentajan.

Toimin valmentajana asiakaslähtöisesti ja laadin jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen harjoitus- ja ravinto-ohjelman, koska haluan että saat treenistäsi irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Suurin osa asiakkaistani koostuu”elämäntaparemonttilaisista” jotka tähtäävät painonpudottamiseen ja terveempään elämään, sekä tavallisista treenaajista, jotka haluavat päästä omiin treenitavoitteisiinsa. Varaa itsellesi aika ilmaiseen konsultaatioon, niin mietitään yhdessä sinulle paras harjoituspaketti!

Personal-Trainer-Martti_logo_pos(rajattu)