14.12.2018

Kebab + bataattiranskalaiset a´la #karjalankovinkoutsi

Herkkuresepti Viikonlopulle; bataattiranskalaiset + kebab!

  • 1 bataatti / annos
  • 100g (1/2 pakettia) Vöner / annos
  • Rypsiöljyä (iiiisoooo loraus)
  • Suolaa
  • Perunamaustetta (tai mausteita oman maun mukaan!)

alkuvalmistelut

  • Kuori bataatti ja pilko se (noin) ranskalaisten kokoisiksi
  • Huuhdo ja anna kuivua hetken
  • Laita uuni lämpiämään 250˚

maustaminen + vöner <3

  • Laita bataattiranet muovipussiin ja kaada (iso) loraus öljyä
  • Mausteet pussiin ja sekoittele niin, että näyttää hyvältä! 😉
  • Levittele pellille ja uuniin 250˚ (useassa ohjessa oli n.puoli tuntia, mutta itse pienensin lämpöä jo 15 min jälkeen, etteivät pala)
  • Paista / lämmitä Vöner pannulla
  • Ja valmiiseen annokseen tietenkin ketsuppia ja kebab-kastiketta!

esillepano kaipaa hiomista, mutta maku ratkaisee!

Tällaiselle yleensä max.20 minuutin kokkailijalle oli melkoinen homma, joten jäänee ainakin minulla harvinaiseksi viikonloppuherkuksi! 😊 Mutta makuhan oli mitä loistavin!

 

Ja heti kolmen vuoden päästä lisää reseptejä! 😉

#karjalankovinkoutsi

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.