15.11.2016

Salilla nousee painojen lisäksi myös itsetunto!

itsetunto

 

Välillä sitä itsekin “sokaistuu” katsomaan tuloksia vain fyysisellä puolella, vaikka kehitystä voi salitreenien ansiosta tapahtua paljon paljon muutenkin! Sain viime viikolla asiakkailta ihan mahtavaa palautetta:

” Heippa Martti!

Aika on mennyt todella nopeasti…muistamme päivän, jolloin koitti meidän ensimmäinen tapaaminen ja saliin tutustuminen. Kyllä meitä jännitti todella paljon ja vähän myös pelotti, että mikä meitä odottaa. Jännitimme aivan turhaan, huomasimme jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen, että olet mahtava tyyppi!

Ensimmäiset treenit tuntuivat vaikeilta ja sali tuntui jopa pelottavalta. Mielessämme kävi useasti luovuttaminen, mietimme ettei meistä ole tähän ja itsetunto oli alkuun täysin nollassa. Tämä matka on kasvattanut meitä todella paljon, olemme saaneet paljon itsevarmuutta ja rohkeutta elämäämme. Osaamme nykyään arvostaa itseämme ja olla tyytyväisiä suorituksistamme. Matkalle mahtuukin paljon hienoja suorituksia, joista olemme ylpeitä.

Olet opettanut meille sen, että jokainen voi saavuttaa tavoitteensa hyvällä asenteella. Loppua kohti olemme arvostaneet todella paljon sinun ohjaamia treenejä, koska tajusimme että ihan kohta tämä mahtava matka kanssasi päättyy.

Kiitos sinulle Martti kaikista ohjatuista treeneistä, kannustuksesta, tsempeistä ja mahtavasta ruokavaliosta!

T: Sara ja Mirka ”

Toki reilun puolen vuoden valmennuksen aikana saatiin kovia tuloksia myös salituloksissa. Monissa alkuun haastavissa harjoitteissa harjoitusvastukset nousivat yli kaksinkertaisiksi. Mutta niitäkin tärkempää on ehdottomasti tyttöjen huimasti noussut itsetunto ja itsevarmuus.

Jos sinä haluat apua kuntosaliharrastuksen aloittamiseen, niin laita sähköpostia:

pt.marttilehti@gmail.com

 

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.