Näkyviä tuloksia jo kahdeksassa viikossa; järkevästi, mutta varmasti!

” Olo on paljon energisempi kuin aiemmin, ei ole tullut töidenkään jälkeen sellaista väsystoppia, joka saattoi tula ennen. Tää valmennus on auttanut minua hahmottamaan sen, et oikeesti tarvii sitä ruokaa, eikä se syömättömyys ole mikä laihduttaa! “

” Yllättävän tehokas! Jäi erittäin positiivinen mieli ja voin lämpimästi suositella tätä muillekin. 8 viikon muutos: -5,5kg ja -14cm vyötäröltä! “

” Tänään vaaka näytti 82,3, eli 8,6 kiloa tippunut paino!! Vyötärön mitta oli 8 viikkoa sitten 107,5 cm ja tänään 95 cm ja lantio oli: 116.5 cm ja tänään 106.5 cm. Itse oon tykännyt tosi paljon tästä valmennuksesta! Toimi hyvin ja tosi selkeät ohjeet! ” 

EatSmart 8 viikkoa -ravintovalmennus on suunniteltu painonpudotukseen. Tässä valmennuksessa päästään tekemään näkyviä muutoksia, kärsimättä kuitenkaan nälästä!
Valmennuksen alussaa sinulle muovataan oma henkilökohtainen ravintosuunnitelma ruokapäiväkirjan avulla. Ruokavalio ei ole kitudietti ja myös liikuntamääräsi huomioidaan sitä suunnitellessa. Voit siis olla minkä tasoinen liikkuja tahansa.

Kyllä! Luit oikein; tämä ei ole massavalmennus, vaan toimin 8 viikon ajan valmentajanasi ja seuraan, kuinka ruokavalio toimii. Paketti sisältää viikottaisen seurannan, jonka mukaan tehdään tarvittaessa muutoksia ruokavalioon. Saat 8 viikon lopussa myös ohjeet, kuinka painonpudotukseen tähtäävän ruokavalion voi lopettaa niin, että pienet lipsahdukset ja satunnaiset herkkuhetket eivät heti pilaa tuloksiasi!

Paketti on myynnissä 13.1. asti ja valmennus alkaa 27.1. Valmennukseen otetaan max. 20 hlöä, joten ole nopea! Valmennuksen hinta on VAIN 149€!

Lisätietoja / ilmoittautuminen valmennukseen sähköpostilla pt.marttilehti@gmail.com.