25.9.2016

Aloittelijan kuntosaliohjelma

Personal-Trainer-Martti_logo.cdrTovi on vierähtänyt viimeisimmästä bloggauksesta, mutta nyt palataan ruotuun. Kiirettä on pitänyt kevään, kesän ja syksyn ajan.  Näin yrittäjän näkökulmasta sehän on vain ja ainoastaan positiivinen asia 😉

Tällä(kään) kertaa en aio turhia lätistä, vaan mennään suoraan asiaan. Suunnittelimme Pt-kollegani Emman kanssa aloittelijoille soveltuvan kuntosaliohjelman. Tässä vaiheessa joku voi kysyä, että eikös niitä ole netti pullollaan ja vastaus siihen on että kyllä on. Mutta tähän ohjelmaan me teimme teille myös video-ohjeistuksen, jotta pääsette varmasti turvallisesti aloittamaan kuntosaliharjoittelun! Pelkkien lapulla olevien ohjeiden kanssa ei pääse puusta pitkälle, jos sinulla ei ole hajuakaan miltä harjoituksen pitäisi näyttää.  Eli, alla olevien ohjeiden kanssa voit varmasti aloittaa treenaamisen turvallisesti ja onnistut jopa välttämään yleisimmät virheet, joita harjoitteissa voi tehdä.

 

 • Yleisohje treeniohjelmaan:
  • Muista alkulämmittely, n.5-10 minuuttia aerobista harjoittelua. Tähän voit käyttää mm.crosstraneria, soutulaitetta tai juoksumattoa.
  • Tee jokaisen harjoitteluliikkeen alkuun yksi sarja todella pienillä painoilla, niin saat tuntumaa harjoituksen liikeradasta, sekä valmistat lihaksia tulevaan rasitukseen
  • 2 set X 15 rep, tarkoittaa että teet ko. liikettä 2 sarjaa, joissa teet 15 toistoa.
  • Valitse harjoitukseen sellainen paino, että saat tehtyä vähintään ohjeessa mainitun toistomäärän. ÄLÄ aloita liian isoilla painoilla!
  • Pidä sarjojen sekä liikkeiden välissä reilu minuutin mittainen palautus
  • Tee harjoituksen loppuun kevyt jäähyttely crosstrainerilla tai juoksumatolla (kävellen).

 

Lataa ohjelma itsellesi alta:

Linkki video-ohjeistukseen:

https://www.youtube.com/watch?v=LoTbdNphun0

Pistäkää youtube-kanavani tilaukseen, sillä videoita on luvassa lisää!

Ja käykääs tsekkaamassa myös Emman Facebookkia! 🙂

https://www.facebook.com/personaltraineremma/?fref=ts

 

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.