4.11.2016

Muodonmuutos 11 viikossa!

Näin muodonmuutos eteni: Alkutestit teimme 9.8.2016, sitä ennen asiakkaani oli käynyt kuntosalilla vain satunnaisesti  vuosien aikana. Eli salitausta oli oikeastaan nollassa. Viralliset treenit aloitimme 16.8.2016. Treenejä on nyt takana 11 viikkoa ja tulokset ovat todella huikeita!

Heti alussa laitettiin siis ruokavalio kuntoon, eli tässä tapauksessa lisättiin ruokaa! Kalorit ovat koko projektin ajan olleet yli 2000! Ensimmäiset kommentit taisivatkin olla: “Pitääkö minun oikeasti sydödä näin paljon?”  Treeniohjelmaan kuului salitreenejä 2-3 kertaa viikossa + aerobista harjoittelua 1-2 kertaa viikossa, eli lepopäiviä viikkoon mahtui 2-3. Treenit suunnattiin alusta asti rasvanpolttoon ja siinä on onnistuttu todella hyvin!

Mukaan on mahtunut lomailua ja herkkupäiviäkin, mutta niiden jälkeen on palattu ruotuun! Asenne on ollut kohdallaan alusta asti ja se näkyy kyllä tuloksissa!

Ennen kuvat on otettu 6.8.2016 ja jälkeen kuvat 27.10.2016. Kyllähän siinä ”pientä” muutosta on havaittavissa! 😉

edestaennenblogedestajalkeenblog

sivustaennenblogsivustajalkeenblog

takaaennenblogtkaajalkeenblog

 

Muutos on melkoinen, suurin muutos näkyy ehodttomasti keskivartalossa, mutta myös ryhti on parantunut todella paljon.  Aiemmin olkapäät kääntyivät todella vahvasti eteen ja ryhti oli jonkin verran kasaan painunut. Nyt kun lihastakin on tullut lisää, niin ryhti on paljon suorempi ja varsinkin olkapäiden enteentyöntyminen on lähes kokonaan hävinnyt. Pakko vielä mainita vaikkei kuvista sitä näe, mutta myös kasvot ovat kaventuneet ja asiakkaani näyttää nuoremmalta kuin aiemmin. Ei hassumpia tuloksia näin lyhyessä ajassa! 🙂

11 viikon muutokset numeroina:

  • paino: -9,1 kg
  • vyötärönympärys: -9,1 cm
  • reidenympärys: -5,3 cm
  • olkavarrenympärys: -2,2cm

Tehtiin alussa toki muitakin testejä, tässä muutamia huippu parannuksia:

  • 30 sekunnin vatsalihastesti: alussa 9 toistoa, nyt 15 toistoa!
  • jalkaprässi toistotesti 60kg: alussa 16 toistoa, nyt 36 toistoa!
  • kaikkiin testeihin tuli parannusta, jopa liikkuvuuteen vaikka asiakkaani myönsikin että venyttely on kyllä jäänyt melko vähälle! 😉

Muodonmuutos on huikea ja tästä on hyvä jatkaa!

Jos tarvitset apua omassa projektissasi, niin laita sähköpostia:

pt.marttilehti@gmail.com

 

ps. Jos et ole vielä vieraillut Facebook-sivullani niin kannattaa käydä! Sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ilmaisia treenikertoja ym.

https://www.facebook.com/PersonalTrainerMarttiLehti

 

 

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.